Εξ' Αποστάσεως Εκπαίδευση

Το Σχολείο μας

Σύλλογος Γονέων

Who is OnLine

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 guests και κανένα μέλος

Login Form

Η Β φάση κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για το σχολικό έτος 2023-2024 για ΓΕΛ. και ΕΠΑΛ.* ξεκινά από την Παρασκευή 01-09-2023 και ώρα 07:00 και λήγει την Τρίτη 05-09-2023 και ώρα 23:59.

  • Κατά το χρονικό αυτό διάστημα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων, η τροποποίηση ή/και η διαγραφή τους, η αποθήκευση ή/και εκτύπωσή τους, καθώς και η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών, όπου αυτό απαιτείται.
  • Τα αποτελέσματα κατανομής των μαθητών/τριών μέσω της επιλογής «Οι αιτήσεις μου» (κουμπί επάνω δεξιά μετά την είσοδο μέσω TaxisNet) θα είναι ορατά:
    • Για τα ΕΠΑΛ από την Πέμπτη 07-09-2023 και ώρα 08.00. Οι μαθητές/τριες ή οι κηδεμόνες τους, εφόσον είναι ανήλικοι/ες, οφείλουν να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους στη σχολική μονάδα που έχουν κατανεμηθεί την Πέμπτη 07-09-2023 και την Παρασκευή 08-09-2023.
    • Για τα ΓΕΛ από την Παρασκευή 08-09-2023 και ώρα 10.00.

* Για τα ΠΕΠΑΛ οι αιτήσεις για τις κατ΄ εξαίρεση εγγραφές υποβάλλονται χειρόγραφα (εκτός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-εγγραφές) στο ΠΕΠΑΛ προτίμησης.

Αν είστε κηδεμόνας μαθητή/τριας ή επιθυμείτε εσείς εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή σε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το σχολικό έτος 2023-2024, ανεξάρτητα από το σχολείο τελευταίας φοίτησης.

Αίτηση θα πρέπει να γίνει για:

  • μαθητές/τριες Γ' Γυμνασίου που θα φοιτήσουν στην Α' Λυκείου (Δημόσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ημερήσιου ή εσπερινού) ή ΠΕΠΑΛ).
  • μαθητές/τριες Α' & Β' Λυκείου που θα ανανεώσουν την εγγραφή τους για τη Β' ή Γ' τάξη αντίστοιχα (Δημόσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ημερήσιου ή εσπερινού) ή ΠΕΠΑΛ) ή θα μετεγγραφούν σε άλλου τύπου σχολείο.  

Ηλεκτρονική διεύθυνση:https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

 

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.  

Το τραγούδι του Σχολείου μας

eclass logo

e yliko

schgr

banner asfaleia

banner online seminaria

banner safeLine

safer internet

stop bullying

banner sch blogs final

kpg

banner seminaria DEP